Donaris 930 x 122

adrian-paunescu

Poetul Adrian Paunescu, internat in stare grava

Poetul Adrian Păunescu a fost internat, marţi, la Secţia Terapie Intensivă a Spitalului de Urgenţă Floreasca, aflându-se în stare gravă, conform MEDIAFAX.

Adrian Păunescu a fost internat marţi, de urgenţă, la Spitalul Floreasca. Medicii spun că poetul are insuficienţă cardiacă, hepatică şi renală. Păunescu, în vârstă de 67 de ani, a fost dus la spital în jurul orei 14, după ce o perioadă a urmat un tratament la domiciliu. Marţi însă a fost convins să accepte internarea în spital.
Într-o scrisoare adresată celor trei copii ai săi şi publicată în Jurnalul naţional, poetul Adrian Păunescu vorbeşte despre analizele sale medicale care nu arată deloc îmbucurător, despre faptul că la toamnă ar putea ajunge să nu-şi mai plătească obligaţiile şi despre faptul că este ignorat de propriul partid.

NOR CURIER 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3