930×122 CAPRA 5

bogdana simionescu

POEZIA SALVEAZĂ OMENIA! DEBUT EDITORIAL LA CENTRUL CULTURAL!

Bogdana Elena Simionescu îşi lansează mâine, 12 iunie, de la ora 17, la Centrul Cultural Piteşti, primul ei volum de poezii, intitulat “Prin gândurile sufletului meu”.

Citiți și: Exclusiv: Zara și-a făcut bagajele! Centrul Piteștiului rămâne mai pustiu

“Îmi doresc să fie şi o alinare, un zâmbet, o regăsire a tuturor sufletelor care o vor citi. Ce nu am putut şi nu pot vorbi cu lumea din jurul meu şi nu numai am încercat să vorbesc prin poezii, cu dorinţa ca fiecare dintre noi să trăim în armonie, să ne fim alături şi la furtunile tristeţii, dar şi la soarele bucuriilor. Despre mine va vorbi chiar însăşi cartea, în cea mai mare parte a ei. Filele cu versuri sunt gândurile sufletului meu, nu întâmplător am ales acest titlu.”, spune Bogdana.

Piteşteanca şi-a descoperit înclinaţia pentru scris în liceu, îndrumată fiind pe atunci de profesoara de limba română Eleonora Zamfir. De la simple cugetări la articole apărute în reviste în timpul facultăţii, Bogdana s-a îndreptat apoi către poezie. Asta după ce interpreta de muzică populară Maria Loga a încurajat-o să meargă pe acest drum. Cartea este structurată în 4 capitole: poezii de suflet, filosofice, patriotice şi religioase. Precizăm că Bogdana Elena Simionescu are 28 de ani şi este absolventă a Universității „Constantin Brâncoveanu” din Pitești.

Citiți și: Pitești. Veste excepțională! Toată lumea se va bucura

 

NOR CURIER 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90