New Profesional Consult 930 x 122

iarba

POFTIȚI DE LUAȚI IARBĂ! ÎN PITEȘTI, PREA CA LA ȚARĂ!

Cine a avut ocazia să ajungă în Occident și mai ales în țări ca Austria sau Germania a remarcat ordinea desăvârșită. Spațiile verzi din orașe, de pildă, dar și din sate sunt îngrijite cu precizie microscopică.

Citiți și: Exclusiv: Zara și-a făcut bagajele! Centrul Piteștiului rămâne mai pustiu

Știind bine că suntem la ani lumină distanță de civilizația vest europeană, nu pretindem ca spațiile verzi ale Piteștiului să arate ca suratele lor din Austria. Dar nici ca în fotografiile făcute astăzi de echipa ePitești în zona străzii „Mircea Eliade” din cartierul Găvana!

În urmă cu câteva zile, mai exact luni, lucrătorii de la Salpitflor Green, societate a municipalității, au cosit iarba din perimetrul respectiv. Au cosit-o, au adunat-o în grămezi, iar grămezile le-au abandonat. Prea „ca la țară”! Lenea și neglijența unora, bucuria altora! Care vede „căpițele” de iarbă și are niscaiva animale de hrănit prin bătătură se autoservește. Dacă printre domniile voastre este cineva interesat, veniți pe „Mircea Eliade”, nu departe de Kaufland Nord, și umpleți-vă cu iarbă pungile și sacii. Iarbă la discreție!

Citiți și: Pitești. Veste excepțională! Toată lumea se va bucura

555×222 grota rece

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

EcoMoto 570×90