New Profesional Consult 930 x 122

masini

Polita RCA, mai scumpa

Soferii vor plati mai mult pentru asigurarea obligatorie a autovehiculelor lor. Conform Comisiei Nationale de Supraveghere a Asigurarilor, mai multe societati au anuntat ca vor majora tariful pentru politele obligatorii auto RCA.

RCA pentru anul viitor va costa cu pana la 15% mai mult fata de cele practicate in 2010. Tarifele stabilite pentru gama medie de asigurati persoane fizice care detin autoturisme avand capacitati cilindrice intre 1.200-1.600 cmc si varste intre 30 si 50 ani variaza, in medie, cu 5% pana la plus 15% fata de cele practicate pentru 2010.

La aceste tarife afisate, asiguratorii si-au propus sa aplice o serie de coeficienti proprii de corectie, in functie de diverse criterii, precum: regiune, localitate, varsta, plata integrala a primei, acordarea unui coeficient de campanie, asiguratii sunt bugetari sau someri, etc.

Prin aplicarea acestor corectii, la tarifele de prima afisate se poate ajunge insa chiar la o reducere cumulata de pana la 25%. Depinde daca aceste reduceri vor fi sau nu aplicate…

Prin aplicarea sistemului bonus-malus, cei care nu au provocat accidente doi ani consecutivi, vor beneficia de un bonus si mai mare, respectiv de 20%, daca vor incheia asigurarea pe un an de zile.

[555x222px]KV_WinterSale_epitesti
Pizza Sapori Italia 570 90