NOR CURIER 930X122

Arges

POLIȚIA ARGEȘ, ACȚIUNE DE AMPLOARE

În perioada 12 – 14 februarie 175 de poliţişti argeșeni au acţionat zilnic suplimentar faţă de activităţile dispozitivelor curente din teren pentru prevenirea faptelor antisociale şi menţinerea ordinii şi siguranţei publice.

Citiți și: A nins în Argeș!

Astfel, poliţiştii de ordine publică, de la rutieră, de investigaţii criminale, de la investigarea criminalităţii economice, transporturi, din cadrul formaţiunilor de arme, explozivi şi substanţe periculoase şi luptătorii de intervenţie rapidă („mascații”) au făcut 86 de acţiuni şi controale.

Au fost constatate 11 infracţiuni (judiciare, economico-financiare, la regimul circulaţiei sau de altă natură), dintre care 4 în flagrant delict. Poliţiştii au depistat 9 persoane bănuite de comiterea de infracţiuni.

Citiți și: Așa ceva este anormal! Fenomene meteo extreme, anunțate ACUM

De asemenea, au fost aplicate 557 de amenzi, în valoare de peste 160.000 de lei şi confiscate bunuri de mai bine de 3.000 de lei.

Pentru prevenirea accidentelor de circulaţie, poliţiştii rutieri au desfăşurat acţiuni pe tronsoanele de drum din judeţ, în urma cărora au aplicat 450 de sancţiuni, dintre care 138 pentru încălcarea regimului legal de viteză. Ca măsură complementară, poliţiştii au reţinut în vederea suspendării dreptului de circulaţie 31 de permise de conducere şi au retras 17 de certificate de înmatriculare auto.

Un caz din perioada menționată a fost instrumentat de poliţiştii din comuna Domneşti. Ei i-au prins pe G.N.T., de 28 de ani, şi T.L.I., de 32 de ani, ambii din comuna Mălureni, care ar fi tăiat fără drept 10 arbori, specia gorun, valoarea materialului lemnos tăiat fiind de 1.093 de lei. În cauză a fost întocmit dosar penal.

Eco moto 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90