Donaris 930 x 122

angajări

POLIȚIA ARGEȘ ANGAJEAZĂ

Poliția Argeș angajează. Mâine, 3 octombrie 2016, vor începe reîncadrările de personal şi angajările din sursă externă pentru diminuarea deficitului de personal existent în Poliţia Română.

Citiți și: Apar noi informații despre agresorul din autobuz. Ce a pățit tânărul care a îngrozit țara

Sursa de recrutare pentru concursurile de reîncadrare este formată din persoanele care au avut calitatea de agent sau ofiţer de poliţie şi care pot fi reîncadrate după încetarea raporturilor de serviciu din diferite motive (la cerere, prin demisie, numirea într-o altă funcţie publică, prin pierderea capacităţii temporare de muncă sau în urma reorganizărilor instituţionale) şi care au studii corespunzătoare cerinţelor postului, respectiv îndeplinesc cumulativ condiţiile legale. De asemenea, celelalte persoane care doresc să devină agenţi de poliţie și care au studii corespunzătoare cerinţelor postului şi îndeplinesc cumulativ condiţiile legale se pot înscrie la concursul organizat pentru angajare din sursă externă.

Înscrierile se vor face în perioada 3-7 octombrie 2016, în intervalul orar 9-15, la sediul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Argeş (Piteşti, strada Victoriei, nr. 45). Concursul se va desfășura pe 19 noiembrie 2016.

Citiți și: Întâmplare îngrijorătoare, noaptea, pe o stradă din Pitești

Inspectoratului de Poliţie Judeţean Argeş i-au fost repartizate 21 de posturi pentru încadrare din sursă externă şi 2 posturi pentru ocupare prin concurs de către foşti angajaţi ai Poliţiei.

Pentru reîncadrarea persoanelor care au avut calitatea de ofiţer de poliţie va fi scos la concurs 1 post de ofiţer la Poliţia Oraşului Coteşti – Formaţiunea de Ordine Publică Urban, iar pentru reîncadrarea persoanelor care au avut calitatea de agent de poliţie, 1 post de ajutor şef de post la Postul de Poliţie Băiculeşti.

Din totalul celor 21 de posturi destinate încadrării directe, 8 sunt de agenţi de ordine publică în mediul urban: 2 la Secţia 2 Poliţie Piteşti, 2 la Secţia 4 Poliţie Piteşti, 2 la Biroul Ordine Publică Câmpulung şi 2 la Biroul Ordine Publică Curtea de Argeş. Celelalte 13 posturi destinate încadrării directe sunt de ajutor de şefi de post la posturile de poliţie Bughea de Sus, Căldăraru, Cetăţeni, Cicăneşti, Drăganu, Izvoru, Poienarii de Argeş, Poiana Lacului, Răteşti, Râca, Sălătrucu, Ungheni și Valea Iaşului.

Condiţiile care trebuie îndeplinite de candidaţi, calendarul întregii activităţi, tematica şi bibliografia şi alte date de interes se găsesc pe site-ul ag.politiaromana.ro, la secţiunea Carieră – Posturi scoase la concurs.

555 X 222 POSADA 2

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90