930 x122 grota rece

alegeri

POLIȚIA ARGEȘ, ÎN ALERTĂ!

În județul Argeș aproape 1.900 de poliţişti, jandarmi și pompieri sunt în alertă, angrenaţi în misiuni pentru buna desfăşurare a alegerilor locale de astăzi.

Citiți și: Oameni împietriți de frică la Vidraru! Un urs era „alergat” de o mașină pe baraj

Dintre aceștia, peste 460 de poliţişti şi jandarmi se află în stradă pentru a asigura măsurile de ordine şi linişte publică, în vederea prevenirii oricăror fapte antisociale.

La cele 520 de secţii de votare din Argeş mai bine de 1.000 de poliţişti, jandarmi și pompieri asigură măsuri de pază şi protecţie.

Citiți și: Doi șoferi din străinătate, probleme serioase pe Autostrada A1

Totodată, pentru soluţionarea solicitărilor şi a semnalărilor cu privire la eventuale incidente electorale în ziua alegerilor în Argeș acţionează 119 poliţişti, constituiţi în 57 de echipe operative. A fost stabilit şi un efectiv de rezervă format din 143 de poliţişti şi jandarmi, efectiv care este în permanenţă pregătit să acţioneze dacă situaţia operativă o va impune. (Foto Arhivă: opiniatimisoarei.ro)

Eco moto 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

NOR EXPRES 570×90