New Profesional Consult 930 x 122

Arges

POLIȚIA: ARGEȘEANCĂ ȘANTAJATĂ PE FACEBOOK

Doi tineri din comuna argeșeană Bogați sunt acuzați de Poliția orașului Topoloveni de șantaj. Cei doi se numesc Adrian R. și Cristian U., fiecare în vârstă de 25 de ani.

Citiți și: Șofer imobilizat în trafic. Era căutat în toată lumea, dar l-au prins în Argeș

Potrivit Poliției Argeș, suspecții ar fi șantajat pe Facebook o tânără, tot din Bogați, de 22 de ani. Adrian R. și Cristian U., precizează Poliția, i-ar fi cerut tinerei 1.200 de lei ca să-i dea înapoi… câinele.

Tânăra a fost plecată în străinătate, iar înainte de plecare ar fi lăsat câinele în grija unor vecini. Patrupedul ar fi fugit, însă, și ar fi ajuns, într-un fel sau altul, la cei doi.

Citiți și: Exclusiv. Șoferul mort într-un BMW de lux pe A1 lucra la LIDL. Cine era acesta

Femeia a sesizat Poliția, care, conform sursei citate, i-ar fi prins în flagrant pe Adrian R. și Cristian U., adică în timp ce ar fi șantajat. Polițiștii i-au reținut pentru 24 de ore. S-a propus arestarea lor preventivă, dar Judecătoria Topoloveni nu a fost de acord, hotărând ca indivizii să fie puși sub control judiciar pentru 60 de zile. (Foto Arhivă: libertatea.ro)

New Profesional Consult-555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3