New Profesional Consult 930 x 122

fotbal

POLIȚIA, CHEMATĂ LA „ZINCA GOLESCU”

Un piteștean ne-a scris pe adresa redacției, reclamând un comportament scandalos care ar fi avut loc pe terenul de sport al Colegiului Național „Zinca Golescu” din Pitești.

Citiți și: Pitești. Incredibil la Lidl: I-a dat cu zacusca în cap! „Ajutor!” Video

„Duminică, 27.12.2015, în cea de-a treia zi de Crăciun, în Pitești, în curtea liceului „Zinca Golescu”, pe terenul de sport, mai mulți bărbați jucau tenis de picior. Erau foarte gălăgioși și în timpul meciului urlau și își adresau cuvinte vulgare pe un ton ridicat, tulburând liniștea publică.

Locatarii blocului aflat în vecinătate sunt deranjați de aceste persoane, cu vârste cuprinse între 30 și 40 de ani, care vin duminică de duminică și joacă în curtea liceului „Zinca” tenis de picior în aceeași atmosferă.

Citiți și: Pitești. „Șmecherii” care au atacat 2 puști în Centru, prinși! Cine sunt aceștia

Nu au un comportament civilizat, vorbesc vulgar, urlă și uneori consumă băuturi alcoolice. Produc gunoaie și urinează atât în spațiile publice, cât și în curtea terenului.

Astăzi, (n.r. – ieri), în jurul orei 12, și-au continuat ritualul săptămânal ca de fiecare dată, însă unul dintre indivizi a avut asupra lui un satâr (cuțit mare) și a început să taie pomișorii (arbuștii) de pe lângă terenul de sport.

A fost sesizată Poliția la 112, un echipaj venind foarte rapid. Persoanele au fost identificate și urmează să se stabilească dacă aveau acordul administrației liceului.

În urma declarației date către Poliție, persoana care tăia arbuștii a susținut că administrația liceului îl ocrotește și că există de 15 ani o înțelegere verbală între aceștia. Bărbatul cu satâr a fost tot timpul sfidător și își însușea starea de stăpân peste acel loc, spunând cu mândrie că el joacă acolo de 15 ani tenis de picior cu acei indivizi și că e normal. De asemenea, persoana care a făcut sesizarea la Poliție a fost amenințată cu bătaia de către doi dintre indivizii identificați.”, reclamă piteșteanul.

„Cum se poate ca acești indivizi maturi să aibă un comportament atât de vulgar și să folosească terenul de sport al elevilor în interes personal? Cu permisiunea cui intră pe un teren de sport al liceului? Nu există un paznic al liceului, care să vegheze și să păzească proprietatea liceului? Este normal ca directoarea liceului să nu știe despre această activitate?”, întreabă, revoltat, piteșteanul.

New Profesional Consult-555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3