Donaris 930 x 122

angajări

POLIŢIA LOCALĂ PITEȘTI FACE NOI ANGAJĂRI

Poliția Locală Pitești face noi angajări. Poliţia Locală Piteşti va organiza la sediul său de pe bulevardul Eroilor, nr. 30, un concurs pentru ocuparea mai multor posturi:

Citiți și: ISU Argeș angajează! Ce posturi sunt disponibile

-la Biroul Sistematizare Rutieră – 1 post de poliţist local clasa I debutant și 1 post de poliţist local clasa I asistent;

-la Biroul Disciplină Rutieră – 1 post de poliţist local clasa I debutant;

Citiți și: Intervenție surprinzătoare la grădiniță, în Pitești

-la Biroul Ordine Publică – 1 post de poliţist local clasa I debutant.

Concursul va consta în susţinerea a două probe: proba scrisă (pe 11 decembrie 2019, de la ora 10) și interviul (care va avea loc în maximum 5 zile lucrătoare de la data susţinerii probei scrise).

Dosarele pentru înscrierea în concurs pot fi depuse până pe 27 noiembrie 2019, la ora 14.

Cei interesați pot obține relaţii suplimentare la sediul Poliției Locale Pitești sau la numărul de telefon 0248.210.230 (Serviciul Juridic, Evidenţă Operativă şi Resurse Umane).

Amintim că tot la începutul lunii viitoare Poliția Locală Pitești va organiza un alt concurs de angajare (AICI, subiectul pe larg).

555 X 222 CAPRA

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

NOR EXPRES 570×90