930 x122 grota rece

achiziție Poliția Română

Poliția Română, achiziție de un sfert de milion de euro! Cumpără răngi și ciocane

Poliția Română a lansat licitație pentru a cumpăra răngi, compresoare și ciocane de greutate mare pentru forțarea căilor de acces.

Citiți și: Poliția, anunț oficial pentru toți șoferii!

Potrivit anunțului, valoarea totală estimată fără TVA a ciocanelor este de aproape 200.000 de lei (aproximativ 40.000 de euro), iar  iar a compresoarelor și răngilor de aproape un milion de lei, notează Antena 3 CNN.

„La nivelul Inspectoratului General al Poliției Române au fost achiziționate și distribuite structurilor de intervenții și acțiuni speciale dispozitive de pătrundere și intervenție marca Holmatro, în vederea îndeplinirii misiunilor specifice prin diminuarea timpului de pătrundere în cazul situațiilor care necesită un răspuns prompt.

De asemenea, pentru utilizarea pe termen lung a dispozitivelor este necesară achiziționarea de dispozitive manuale pentru forțarea căilor de acces, constând în ciocane de greutate mare”, potrivit caietului de sarcini.

Data de deschidere a ofertelor este 18 mai 2023.

Totodată, Poliția cumpără și compresoare și răngi pentru forțarea căilor de acces în valoare de 923.560 de lei, iar ofertele vor fi deschise pe 25 mai.

„Având în vedere misiunile specifice desfășurate de polițiștii structurilor de intervenții și misiuni speciale (SIIAS/SAS), este necesară achiziționarea bunurilor materiale necesare utilizării acestora împreună cu dispozitivele de pătrundere și intervenție marca Holmatro, achiziționate și distribuite structurilor beneficiare în cursul anului precedent”, menționează Poiliția Română.

Foto descriptiv

555 X 222 CAPRA

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

EcoMoto 570×90