New Profesional Consult 930 x 122

radare-politie

Politia Rutiera a facut legea in judet

Pitesti. 18 aprilie 2010.
Captura impresionata de premise retinute si ploi de amenzi s-au inregistrat ieri, pe drumurile din judet. Sambata, Politia Rurtiera Arges a organizat actiunea „S.A.R. 1” in urma careia, in doar 10 ore, au suspendat 51 de persmise auto si au acordat 656 de amenzi contraventionale.

Actiunea care a facut parte dintr-un program national a avut ca scop prevenirea evenimentelor rutiere si constientizarea conducatorilor auto cu privire la consecintele ce pot rezulta din nerespectarea legislatiei privind circulatia pe drumurile publice. La acesta actiune au participat aproape 100 de politisti din cadrul Serviciului Rutier Arges si Ordine Publica care au actionat pe toate drumurile nationale si judetene, folosind 15 aparate radar, dintre care 11 model nou.
Politistii au aplicat 656 sanctiuni contraventionale in valoare de 125.000 lei, dintre care 353 sanctiuni au fost aplicate pentru nerespectarea vitezei legale.
De asemenea, politistii au retinut in vederea suspendarii 19 permise de conducere pentru depasirea vitezei legale cu mai mult de 50 km/h, 19 permise de conducere pentru depasiri neregulamentare si 13 permise de conducere pentru alte abateri. Totodata, politistii au constatat doua infractiuni, ambele pentru conducerea de autovehicule pe drumurile publice sub influenta bauturilor alcoolice, in ambele cazuri recoltându-se probe biologice in vederea stabilirii alcoolemiei.
Politia Arges anunta ca astfel de actiuni se vor desfasura in continuare pe drumurile din judet.

555×222 grota rece

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3