NOR CURIER 930X122

politie_soferi_bauti

Politisii argeseni au vanat soferii bauti

Pitesti.28 iunie 2010.
In noptea de sambata spre duminica, intre orele 22.00 si 02.00 politistii din cadrul Politiei Rutiere Arges au desfasurat o actiune de prevenire pe drumurile din judet. Politistii au urmarit in special depistarea soferilor aflati sub influenta bauturilor alcoolice. S-a actionat cu efective marite si au fost efectuate 960 de controale, iar 410 dintre conducatorii auto fiind testati alcoolscopic.
In urma acestei actiuni au fost retinute 28 de permise de conducere dintre care 18 pentru conducere sub influenta bauturilor alcoolice.Politisti au aplicat in acest interval orar un numar de 220 de sanctiuni contraventionale in valoare totala de 37.600 de lei, au retras 21 de certificate de inmatriculare si au intocmit 11 dosare de cercetare penala soferilor depistati in trafic sub influenta bauturilor alcoolice, fiind descoperiti soferi care aveau o alcolemie de peste 1% alcool pur in aerul expirat.
Actiunile pentru prevenire, descurajarea si combaterea eficienta a cauzelor generatoare de accidente rutiere vor continua si vor fi intensificate in perioada urmatoare, astfel incat, pe raza judetului Arges, traficul rutier sa se desfasoare in mod fluid si in conditii de siguranta.{loadposition inside}

555×222 grota rece

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3