EcoMoto 930×122

politista_la_furat

Politista prinsa la furat

Pitesti.10 noiembrie 2009.
Pentru doar 60 de lei, o politista din Arges risca 12 ani de inchisoare si, evident, destituirea din functie. In loc sa fie cea care alerga dupa hoti, o tanara de 24 de ani, agent la un postul de politie din comuna Buzoiesti, a fost prinsa la furat aseara, in hypermarketul PIC. Femeia si prietenul ei, un tanar de 23 de ani din Costeti au sustras din magazin odorizante de masina, deodorante si alte maruntisuri. In buzunarele tinerei politiste, agentii de paza ai hypermarketului au gasit produse in valoare de peste 60 de lei.
Cei doi au fost dati de gol de catre camerele de supraveghere din interiorul hypermarketului, iar la iesirea din magazin, acestia au fost intampinati de agentii de paza.
Politista este din Priboieni, a terminat in 2007 Scoala de Agenti de Politie Vasile Lascar de la Campina si a lucrat la postul de politie din comuna Tartasesti, judetul Dambovita, iar din 2008, la Politia Orasului Costesti, la evidenta operativa. A fost apoi detasata la postul de politie din comuna Buzoiesti, ca agent, ajutor sef de post.
Oamenii legii au deschis pe numele celor doi dosar de cercetare penala, acestia fiind cercetai in stare de libertate. Politista risca pedeapsa cu inchisoare intre 1-12 ani si destituirea din functie.

555 X 222 CAPRA

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90