New Profesional Consult 930 x 122

amenzi

POLIȚIȘTII ARGEȘENI, O NOUĂ ACȚIUNE DE SĂRBĂTORI

În ultima săptămână, în baza planului național de acţiune ,,Sărbători de iarnă în siguranţă!”, plan aprobat de ministrul afacerilor interne, Petre Tobă, poliţiştii argeșeni au intervenit la 325 de evenimente, dintre care 287 au fost sesizate prin numărul de telefon de urgență 112.

Citiți și: Important de știut pentru toți șoferii!

Au fost constatate 99 de infracţiuni și date aproape 2.000 de amenzi pentru tulburarea ordinii publice, comerț ilicit și încălcări ale legilor silvice și regulamentelor rutiere.

Cea mai mare parte a amenzilor, în jur de 1.600 din totalul de 2.000, s-au dat pentru nereguli în traficul rutier. Dintre acestea, 424 au fost pentru viteză, iar 12, pentru condus sub influența băuturilor alcoolice, amenzi primite de șoferi iresponsabili, care reprezentau un potențial pericol pentru ceilalți participanți la trafic.

Citiți și: Adolescent atacat în magazin! A intervenit Poliția

Au fost reținute în vederea suspendării dreptului de circulaţie aproape 100 de permise de conducere, dintre care 34 pentru viteză şi 16 pentru consum de alcool. De asemenea, au fost retrase şi 49 de certificate de înmatriculare.

Valoarea totală a amenzilor date în ultima săptămână de polițiștii argeșeni în cadrul acțiunii ,,Sărbători de iarnă în siguranţă!” a depășit 442.000 de lei. (Foto: Arhivă)

555 X 222 POSADA 2

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90