NOR CURIER 930X122

politia

POLIȚIȘTII IES ÎN STRADĂ ÎN CENTRUL PITEȘTIULUI

Polițiștii ies în stradă în centrul Piteștiului. Cu prilejul aniversării a 195 de ani de la atestarea documentară a Poliţiei Române Moderne, poliţiştii argeșeni au pregătit un program special.

Citiți și: Flagrant delict! Tânăr de 25 de ani, fapte greu de imaginat

Marți, 21 martie 2017, între orele 9 şi 11, Inspectoratul de Poliţie Judeţean Argeş îşi va deschide porţile la sediul său din Pitești pentru a fi vizitat de elevi şi preşcolari. Copiii vor fi întâmpinaţi de poliţiştii Serviciului Rutier, ai Serviciului Criminalistic şi ai Serviciului Acţiuni Speciale („mascații”).

Miercuri, 22 martie, de la ora 11:30, jurnaliştii acreditaţi la Poliția Argeș sunt invitaţi să participe alături de poliţişti la Cupa Presei la TIR – ediția 2017, eveniment care va fi organizat în poligonul Budeasa din municipiul Piteşti.

Citiți și: Doi puștani au dat-o în bară! Sancțiuni pe măsura faptelor

Joi, 23 martie, de la ora 10, pe platoul Casei de Cultură a Sindicatelor Dacia din Mioveni, Inspectoratul de Poliţie Judeţean Argeş va prezenta tehnica Serviciului Rutier, Serviciului Criminalistic și a Serviciului Acţiuni Speciale. În aceeaşi zi, pe stadionul „Nicolae Dobrin” din Piteşti, va fi organizat, în cadrul Cupei Ziua Poliţiei la fotbal, un meci între echipa de fotbal a Poliției Argeş şi echipa procurorilor din unităţile de Parchet din Piteşti.

Activităţile se vor încheiea vineri, 24 martie, de la ora 12, atunci când poliţiştii argeşeni vor defila cu tehnica Inspectoratului de Poliţie Judeţean Argeş pe traseul Piaţa Primăriei – Piaţa „Vasile Milea” din centrul Piteştiului.

555 X 222 POSADA 2

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

EcoMoto 570×90