930X122 MAIA

inot

POLIȚIȘTII, JANDARMII ȘI POMPIERII AU INTRAT LA APĂ

Polițiști, jandarmi și pompieri s-au întrecut la Bazinul Olimpic din Pitești în cadrul Campionatului de Înot al Ministerului Afacerilor Interne.

Citiți și: Eveniment dramatic lângă Ramada, Pitești!

Au concurat 55 de persoane, dintre care 45 de bărbați și 10 femei. Participanții au demonstrat rezistență fizică și o pregătire sportivă de invidiat.

La festivitatea de premiere câștigătorii au fost răsplătiți pe măsura efortului făcut, cu medalii, cupe și diplome. Locurile întâi la fiecare probă au fost ocupate de reprezentanți ai Academiei de Poliție “Alexandru Ioan Cuza” din Bucureşti (un câștigător), ai Direcției Generale de Poliție a municipiului București (doi câștigători), ai inspectoratelor județene de poliție (4), ai inspectoratelor județene de jandarmi (1), ai inspectoratelor pentru situații de urgență (1) și ai inspectoratelor teritoriale ale polițiilor de frontieră (1). (Foto: Facebook)

Citiți și: Un piteștean de 18 ani a vrut să impresioneze cu orice preț

SMART KIDS 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570×90 MAIA