Donaris 930 x 122

marcel vela

POLIȚIȘTII LOCALI FAC ACȚIUNI DE PROTEST ÎMPOTRIVA MINISTRULUI VELA

Sindicatul Național Pro Lex anunță acțiuni de protest împotriva ministrului de Interne, Marcel Vela.

Citiți și: Simfonia Lalelelor, luată cu asalt de polițiștii locali. Sancțiuni usturătoare

“Ministrul Vela a declanşat o campanie ȋmpotriva categoriei profesionale a politiştilor locali, prin declaraţii mincinoase şi denigratoare, precum cele din interviul ȋn mediul online ȋn care a declarat că „şi acum avem probleme cu Poliţia Locală, care amendează, care face unele abuzuri şi nu respectă toate prevederile ordonanţelor ȋn litera şi spiritul fiecărei ordonanţe”.

Ulterior, ȋntr-un alt interviu, a făcut comparaţie ȋntre salariul unui poliţist local din Timişoara și cel al unui poliţist din Poliţia Română, afirmând lucruri nereale, mincinoase.

Citiți și: Gentea șochează: Poliția Locală a ajuns un azil de bătrâni bolnavi!

Față de aceste declarații mincinoase, Sindicatul Naţional Pro Lex, organizaţie sindicală care reprezintă aproximativ 70% dintre polițiștii locali, a decis să organizeze acţiuni de protest la nivel naţional.

Ȋn acest sens, polițiștii locali vor purta o banderolă albă la uniforma de serviciu în zilele de miercuri, joi şi vineri (6 – 8 mai 2020)”, informează Sindicatul Național Pro Lex într-un comunicat de presă.

Până la această oră, polițiștii locali piteșteni, care nu fac parte din acest sindicat, nu au confirmat participarea la protest.

New Profesional Consult-555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

EcoMoto 570×90