Donaris 930 x 122

marcel vela

POLIȚIȘTII LOCALI FAC ACȚIUNI DE PROTEST ÎMPOTRIVA MINISTRULUI VELA

Sindicatul Național Pro Lex anunță acțiuni de protest împotriva ministrului de Interne, Marcel Vela.

Citiți și: Cu căruțele la plimbare prin Pitești. ”Șoferii” au rămas doar cu caii

“Ministrul Vela a declanşat o campanie ȋmpotriva categoriei profesionale a politiştilor locali, prin declaraţii mincinoase şi denigratoare, precum cele din interviul ȋn mediul online ȋn care a declarat că „şi acum avem probleme cu Poliţia Locală, care amendează, care face unele abuzuri şi nu respectă toate prevederile ordonanţelor ȋn litera şi spiritul fiecărei ordonanţe”.

Ulterior, ȋntr-un alt interviu, a făcut comparaţie ȋntre salariul unui poliţist local din Timişoara și cel al unui poliţist din Poliţia Română, afirmând lucruri nereale, mincinoase.

Citiți și: Salarii de peste 4200 de lei la Poliția Locală Pitești

Față de aceste declarații mincinoase, Sindicatul Naţional Pro Lex, organizaţie sindicală care reprezintă aproximativ 70% dintre polițiștii locali, a decis să organizeze acţiuni de protest la nivel naţional.

Ȋn acest sens, polițiștii locali vor purta o banderolă albă la uniforma de serviciu în zilele de miercuri, joi şi vineri (6 – 8 mai 2020)”, informează Sindicatul Național Pro Lex într-un comunicat de presă.

Până la această oră, polițiștii locali piteșteni, care nu fac parte din acest sindicat, nu au confirmat participarea la protest.

555×222  MAIA

Comentarii

570 X 90 CAPRA 3