NOR CURIER 930X122

cioaca

POLIȚISTUL CIOACĂ A MAI PRIMIT 2 ANI DE PUȘCĂRIE! CU SUSPENDARE!

Cristian Cioacă, angajat al Poliției Argeș, a fost condamnat astăzi în dosarul în care este acuzat de infracțiuni informatice.

Citiți și: BREAKING NEWS! Cioacă iese din închisoare

Hotărârea, dată de Judecătoria Brașov, este de doi ani de închisoare cu suspendare. Aceeași pedeapsă a primit-o și hacker-ul care l-ar fi ajutat pe Cioacă să spargă e-mail-ul soției lui, avocata Elodia Ghinescu. Nemulțumită de sentința pronunțată de completul de la Judecătoria Brașov, avocata familiei Ghinescu a făcut apel.

Amintim că la mijlocul lunii februarie Cristian Cioacă a fost eliberat de Curtea de Apel Pitești, sub control judiciar, din arestul preventiv pe care îl ispășea în penitenciarul Colibași din Mioveni în dosarul în care este acuzat de uciderea soției sale și în care Tribunalul Argeș l-a condamnat la 22 de ani de închisoare cu executare. Acest proces continuă cu Cioacă în stare de libertate. La scurt timp după aceea Cristian Cioacă a revenit la serviciu, lucrând pe probleme administrative, în cadrul Poliției Pitești, fără drept de port armă.

Citiți și: CRISTIAN CIOACĂ, 15 ANI ȘI 8 LUNI DE PUȘCĂRIE!

New Profesional Consult-555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

EcoMoto 570×90