New Profesional Consult 930 x 122

    conferintaraliu16

    Porcisteanu- imaginea Raliului Pitestiului

    In perioada 3-4 septembrie va avea loc Raliul Piteştiului, a II-a etapă  din cele trei ale C.N.de rally sprint din acest an. Prima etapă a avut loc la Câmpulung.  Ca şi anul trecut de fapt, în parcarea acestora urmând să se şi desfăşoare o „superspecială”. Etapa de concurs se va tine in data de 4 septembrie.

    Înscrierile pentru participare au început luni şi se vor încheia pe 3 septembrie. Sunt cinci probe speciale, între barajul de la Lacul Budeasa şi Podul Viilor. Nu se percep taxe de înscriere. Deocamdată din Argeş sunt înscrise opt echipaje. În rezervă mai este o a patra etapă, în Capitală. Piteştiul va fi în…faţă şi cu cei doi piloţi de raliuri Valentin Porcişteanu şi Alina Bunica, pe ei organizatorii considerându-i emblema raliului.
    În dimineaţa lui 4 septembrie, piloţii vor face recunoaşterea traseului şi îşi vor verifica, în parcul amenajat, maşinile din punct de vedere tehnic. La ora 11 va fi afişată lista de start, prima plecare urmând să aibă loc la ora 12, 01, sosirea- în jurul orei 15, 35, după care se vor face verificările tehnice finale.

    555×222 grota rece

    Comentarii

    Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

    EcoMoto 570×90