930×122 CAPRA 5

Porsche

PORSCHE DE SUTE DE MII DE EURO, DISTRUS DE POLIȚIȘTI

Porsche de sute de mii de euro, distrus de polițiști. Un Porsche Carrera S, care era parcat ilegal, a fost detonat de polițiștii parizieni. Oamenii legii din Franța au considerat autovehiculul suspect, fiind mult mai precauți după atentatele teroriste care au avut loc în țară.

Citiți și: Când ai Porsche și tupeu, codul rutier și bunul simț nu există!

Un tânăr parizian de 25 de ani și-a lăsat mașina parcată în fața unui club, plecând acasă, după o noapte de distracție, cu taxi-ul. A doua zi, polițiștii au găsit vehiculul de lux și au contactat proprietarul pentru a veni să ridice mașina. Între timp, însă, geniștii au detonat capota.

Bărbatul spune că va da în judecată forțele de ordine pariziene și că va cere despăgubiri. Acesta susține că nu înțelege de ce mașina lui era suspectă. Poliția a refuzat să comenteze incidentul, dar este cunoscut faptul că autoritățile franceze sunt extrem de precaute după atacurile teroriste care au lovit țara în ultimii doi ani. (Sursă și foto: ziare.com, titlul și editarea: ePitești.ro)

Citiți și: ACCIDENT CU MAŞINA LUI PENESCU!

Eco moto 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3