Kaia 930 x 120

aschiuta

Porti deschise la Aschiuta

Vineri, 22 octombrie, între orele 10 şi 14, Teatrul pentru copii şi tineret „Aşchiuţă”, instituţie aflată în subordinea Consiliului Judeţean Argeş, îşi va deschide larg uşile pentru toţi cei curioşi să vadă partea mai puţin cunoscută a teatrului.

Copii pot să descopere atelierul de butaforie, unde se realizează păpuşile, atelierul de croitorie, locul unde mâini de aur ţes straiele eroilor de poveste, cabinele, acolo unde fiecare actor are a doua lui casă, studioul de sunet şi lumini, de unde se realizează efectele fiecărei povestiri şi nu în ultimul rând scena, pe care se produc artişti de marcă ai scenei piteştene, în fiecare săptămână. În aceeaşi zi, la ora 19, are loc deschiderea oficială a stagiunii pentru tineret, cu recitalul „Cântec despre mine însumi” al actorului şi directorului teatrului, Florin Dumitru. Sâmbătă, de la ora 11,30, copiii pot viziona spectacolul „Unde sunt
poveştile”, în regia lui Nicolae Banică, iar de la ora 19 toţi cei cu suflet tânăr sunt asteptaţi la premiera piesei „Gară pentru noi”, în regia lui Ion Mircioagă, având-o ca protagonistă pe actriţa Daniela Butuşină. Duminică, după spectacolul „Isprăvile lui Păcală”, de la ora 11:30, copiii pot vizita teatrul până la ora 14.

[555x222px]KV_WinterSale_epitesti
eurial 570×90