930×122 POSADA 5

politieportideschise040

Porti deschise la Politie

Pitesti. 23 martie 2010.
Politia si-a deschis portile pentru tot poporul. Toti cei care s-au ferit sa ajunga vreodata la politie astazi au avut ocazia sa faca indeaproape cunostinta cu oamenii legii. Cu ocazia sarbatori Zilei Politiei Romane, Inspectoratul Judetean Arges a organizat Ziua Portilor Deschise, eveniment la care au invitat aproximativ 100 de elevi, sa le treaca portile institutiei.

Astfel, copiii au avut ocazia sa intre in contat cu politistii argeseni si cu tehnica din doratea Inspectoratului Judetean si pentru prima data in viata au stat cot la cot cu mascatii, au testat armele si au vazut câinii de urmarire. Rand pe rand, copiii au vazut laboratoarele mobile ale Serviciului Criminalistic si pe cele ale Serviciului Politiei Rutiere dotate cu radare, Dispeceratul si biroule unde se primesc apelurile la 112, s-au jucat cu armamentul politistilor din cadrul SPIR, si au fost martorii unei demonstratii efectuata de un caine din cadrul Biroului de Combatere a Crimei Organizate care este antrenat sa depisteze drogurile. La finalul turului, entuziasmati de ceea ce au vazut, majoritatea copiilor au spus ca dosresc sa devina politisti.
Maine, 24 martie de la ora 10.00, la stadionul Nicolae Dobrin va avea loc meciul de fotbal sustinut intre echipa politiei si o echipa alcatuita din reprezentanti mass-media, iar de la ora 12.00, la Poligonul de Pregatire Budeasa se va desfasura competitia “Cupa Presei la Tir”.
Pe 25 martie, de Ziua Politiei Romane, in Sala Consiliului Judetean Arges va fi organizata festivitatea de avansare in grad, iar in Piata Vasile Milea va fi organizata o prezentare a autospecialelor si a echipamentului din dotarea Politiei Arges.politieportideschise005politieportideschise026politieportideschise051politieportideschise035politieportideschise033politieportideschise041

New Profesional Consult-555×222
570 X 90 CAPRA 3