NOR CURIER 930X122

    pitesti

    Portughezii vin la Piteşti

    O importantă delegaţie de oameni de afaceri din Portugalia va fi prezentă la Piteşti în jurul datei de 1 decembrie, Ziua Naţională a României. Cu această ocazie, ei vor avea discuţii atât cu autorităţile locale, cât şi cu oameni de afaceri autohtoni pentru dezvoltarea unor relaţii bilaterale.

    Peste 15 antreprenori din ţara lui Eusebio şi a lui Cristiano Ronaldo, interesaţi de afaceri în construcţii, comerţ şi servicii vor face parte din delegaţia condusă de oficialităţi ale oraşului Ourem – Fatima cu care Piteştiul este înfrăţit.

    Această deplasare la Piteşti face parte tocmai din programul de înfrăţire dezvoltat între cele două părţi, iar pe această filieră se doreşte inclusiv realizarea unor contacte şi cu oameni de afaceri din Brazilia.

    Recent, primarul Tudor Pendiuc a spus că cel mai important obiectiv al său acum este să ajute la crearea de noi locuri de muncă şi că îşi va intensifica efoturile în această direcţie.

    [555x222px]KV_WinterSale_epitesti

    Comentarii

    Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

    EcoMoto 570×90