New Profesional Consult 930 x 122

pensii

POȘTA ROMÂNĂ: PLATA PENSIILOR ÎNTÂRZIE ÎN IANUARIE

Compania Naţională Poşta Română informează că „în această lună distribuirea pensiilor se va decala”. Pensiile achitate prin Poștă vor fi plătite în perioada 10-20 ianuarie 2020.

Citiți și: Pensiile, schimbare semnificativă în luna mai! Anunțul făcut azi de oficialități

“Acest lucru se explică prin faptul că banii pentru drepturile sociale ajung în conturile Poştei Române începând din 7 ianuarie, aşa cum se întâmplă la fiecare început de an.

Într-o lună obişnuită, Poşta Română primeşte prima parte a banilor de pensii cu 3 zile înainte de prima zi lucrătoare a lunii în care pensiile sunt livrate.

Citiți și: Ce se întâmplă cu pensiile românilor. Vești proaste pentru cei care le așteaptă

Ca la orice început de an, partenerii noştri de la Casa Naţională de Pensii Publice virează Poştei Române prima tranşă a banilor începând din 7 ianuarie, întrucât are loc închiderea de an, când se trage linie, închizându-se creditele bugetare. Transformarea acestora în cash şi distribuirea în genţile fiecărui factor poştal durează aproximativ 3 zile. Astfel, pensiile vor fi livrate începând din 10 ianuarie, într-un interval de 10 zile.

La fel ca în 2019, pensiile vor fi livrate şi anul acesta în timp record, până pe 20 ianuarie”, informeză Compania Naţională Poşta Română.

555 X 222 POSADA 2

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

EcoMoto 570×90