New Profesional Consult 930 x 122

pensii

POȘTA ROMÂNĂ: PLATA PENSIILOR ÎNTÂRZIE ÎN IANUARIE

Compania Naţională Poşta Română informează că „în această lună distribuirea pensiilor se va decala”. Pensiile achitate prin Poștă vor fi plătite în perioada 10-20 ianuarie 2020.

Citiți și: Veste mare privind salariul minim și pensiile!

“Acest lucru se explică prin faptul că banii pentru drepturile sociale ajung în conturile Poştei Române începând din 7 ianuarie, aşa cum se întâmplă la fiecare început de an.

Într-o lună obişnuită, Poşta Română primeşte prima parte a banilor de pensii cu 3 zile înainte de prima zi lucrătoare a lunii în care pensiile sunt livrate.

Citiți și: Se anunță schimbări mari la Poșta Română

Ca la orice început de an, partenerii noştri de la Casa Naţională de Pensii Publice virează Poştei Române prima tranşă a banilor începând din 7 ianuarie, întrucât are loc închiderea de an, când se trage linie, închizându-se creditele bugetare. Transformarea acestora în cash şi distribuirea în genţile fiecărui factor poştal durează aproximativ 3 zile. Astfel, pensiile vor fi livrate începând din 10 ianuarie, într-un interval de 10 zile.

La fel ca în 2019, pensiile vor fi livrate şi anul acesta în timp record, până pe 20 ianuarie”, informeză Compania Naţională Poşta Română.

555 X 222 POSADA 2

Comentarii

Donaris 570×90