930 x122 grota rece

    POSTELNICESCU_SENIOR_SI_JUNIOR

    Postelnicescu și-a dus copilul să vadă parcul lui Pendiuc

    Printre oficialitățile care au participat astăzi la inaugurarea parcului Lunca Argeșului s-a numărat și Marius Postelnicescu.

    Liberalul nu a venit, însă, în calitatea sa oficială de consilier județean PNL, ci ca persoană particulară. Nu singur, ci împreună cu băiețelul lui, Darius, în vârstă de 5 ani și o lună.

    De altfel, Postelnicescu a fost singurul politician dintre cei prezenți care s-a afișat cu un membru al familiei sale. Ceilalți, de la primarul Tudor Pendiuc și viceprimarii Cornel Constantin Ionică și Laurențiu Zidaru până la parlamentarii Ionuț Elie Zisu, Andrei Gerea și Cătălin Rădulescu, au preferat să vină neînsoțiți. Asta deși vremea de afară, însorită și călduroasă, era foarte potrivită pentru plimbare cu familia prin cel mai nou parc al Piteștiului.

    New Profesional Consult-555×222

    Comentarii

    Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

    570 X 90 POSADA 3