930 x122 grota rece

gunoi

POZA ZILEI: NESIMȚITUL DE PITEȘTI

Sunt printre noi cetățeni (cât de pompos sună în cazul lor!) cu obrazul gros, ca șoriciul de porc. Nu știm cât de mulți, dar tare ne e teamă că nu puțini. Bipezi fără bun simț și educație, care consideră strada tomberon pentru gunoaie.

Citiți și: Exclusiv: Zara și-a făcut bagajele! Centrul Piteștiului rămâne mai pustiu

Un astfel de nesimțit, a cărui identitate, din păcate, va rămâne de-a pururea necunoscută, și-a aruncat resturile menajere lângă un copac, pe strada Crinului, din zona Ceair. Saci menajeri, o cutie din carton și o ladă, toate doldora cu gunoaie, au fost lăsate la voia întâmplării. Scormonite de maidanezi sau de vreun om al străzii, gunoaiele s-au împrăștiat.

Individul, dacă ar fi fost identificat, ar fi meritat o amendă care să-l usture la buzunare și câteva ore bune în care să i se predea lecții de educație.

Citiți și: Pitești. Veste excepțională! Toată lumea se va bucura

555 X 222 CAPRA

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90