Donaris 930 x 122

PPDD.trio

Poziţia PP-DD Argeş privind referendumul

În momentul de faţă se duce o bătălie pe viaţă şi pe moarte în jurul „cvorumului” necesar pentru validarea referendumului de demitere a preşedintelui suspendat Traian Băsescu. Aşa că fiecare cetăţean prezent la vot contează, iar poziţia PP-DD în acest caz este una importantă.

Este una importantă în condiţiile în care acest partid a obţinut mai bine de 10% din voturi la alegerile locale.

„Hotărârea Biroului Politic de Conducere la nivel naţional este aceea ca fiecare membru şi simpatizant al partidului să voteze după cum crede de cuviinţă, la libera sa apreciere.

Eu unul voi merge la vot, mereu am încurajat participarea la vot, deoarece este un drept civic cu greu câştigat”, a spus Marian Fulga, preşedintele PP-DD Argeş.

La rândul său, Vasile Mihăilescu – vicepreşedinte şi purtător de cuvânt al filialei – a declarat că are o mare dilemă. „Dacă merg la vot, ce aleg?

Nu pot uita că la Căldăraru, de exemplu, prin metode ilegale, PSD şi PDL au dat jos viceprimarul nostru, la fel şi în alte cazuri. Voi fi în concediu şi nu cred că merită deranjul de a pleca de pe plajă să merg la vot”, a spus Vasile Mihăilescu.

555×222 grota rece

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

EcoMoto 570×90