930×122 CAPRA 5

Vasile.Mihailescu.002

PP-DD a facut plangeri penale la Stalpeni si Bradu

Vasile Mihăilescu, vicepreşedinte al Partidului Poporului – Dan Diaconescu, filiala Argeş, acuză modul în care în unele localităţi se face campanie electorală. În acest sens, partidul din care face parte a formulat deja două plângeri penale privind distrugerea unor bannere şi nu numai.

 

Conform declaraţiilor lui Vasile Mihăilescu, cel care este şi purtător de cuvânt al PP-DD Argeş, la Bradu şi la Stâlpeni ar fi fost distruse bannere ale partidului său.

Acţiunile de distrugere au avut loc pe timpul nopţii, iar oamenii PP-DD au sesizat imediat Poliţia.

„Mai mult, la Bradu ne-a fost ameninţat şi candidatul. În ceea ce priveşte bannerele, după ce că nu avem bani mulţi, noi plătind totul şi neprimind vreun leu de la cineva cum primesc alte partide, ne mai şi distrug afişele şi bannerele. Este păcat că se întâmplă astfel, dar nici noi nu am stat cu mâinile în sân şi am sesizat Poliţia”, a spus Vasile Mihăilescu.

Vicepreşedintele PP-DD Argeş a mai spus că pe 6 iunie este aşteptat să ajungă în Argeş, pentru a treia oară, Dan Diaconescu, realizatorul TV care a pus bazele PP-DD.

„Fără Dan Diaconescu, trebuie să o recunoaştem, noi nu am exista. PP-DD este un partid de lider”, a adăugat Vasile Mihăilescu.

555×222 grota rece
570×90 MAIA