New Profesional Consult 930 x 122

andrei_stan_

Pusti de 19 ani cu X5 a accidentat pe trecere 2 tineri si a plecat

Pitesti. 24 iunie. 2010.
Andrei Stan, fiul cunoscutei notare Ana Stan, care este și presedinta Clubului Rotary Pitesti, ignorand culoarea rosie a semaforului, a considerat inutila trecerea de pietoni si a accidentat doi tineri care traversau regulamentr strada. De la inaltimea BMW-ului X5 pe care il conducea, tanarul de doar 19 ani a evaluat situatia si vazand ca cele doua persoane un baiat si o fata sunt in viata, a plecat.

Degeaba a strigat dupa el prietenul fetei, cerandu-i soferului sa stea pe loc, ca baiatul de bani gata bazandu-se pe puterea financiara si pe numele familiei sale, a raspuns ca nu poate astepta deoarece are alta treaba mai importanta. Masina l-a izbit prima data pe baiat proiectandu-l pe asphalt, apoi s-a oprit cu roata pe picioarul fetei. Cele doua victime au sunat la politie anuntand accidental si numarul de inmatriculare al masinii (B-55-GXG)care i-a lovit, dupa care au mers la spital. Doar fata a necesitat ingrijiri medicale, aceasta suferind o contuzie la nivelul gambei. La scurta vreme de la anuntarea incidentului un echipaj al politiei rutiera l-a identificat in trafic si retinut pentru audieri pe soferul vinovat. Acesta a fost adus impreuna cu avocatul sau la sediul Poliției Municipale unde si-a petrecut cateva ore explicand politistilor cum s-au intamplat lucrurile si de ce a plecat de la locul accidentului. Dupa miezul noptii tanarul de 19 ani a plecat de la politie fara sa dea vreo declaratie. Acesta a ramas fara permis si va fi cercetat pentru fuga de la locul accidentului.Chiar daca politistii au fost oarecum blanzi cu el, suparat la culme, tatal baiatui de bani gata nu s-a abtinut sa nu-i acorde chiar in sediul politiei o mica corectie parinteasca.

{loadposition inside}

[555x222px]KV_WinterSale_epitesti

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

NOR EXPRES 570×90