Donaris 930 x 122

balea

BALEA_LAC

Prăpăd la munte! Află cât de frig e!

Vântul puternic este principalul fenomen meteorologic care se înregistrează la această oră în Argeș și în alte județe ale țării.

Citiți și: Nu scăpăm de frig! O nouă informare meteo de vreme rea

Vânt puternic este și în zona montană. În plus, anunță Administrația Națională de Meteorologie, în Munții Făgăraș, la peste 2.000 de metri altitudine, mai exact la Bâlea Lac (la granița dintre Argeș și Sibiu, în județul Sibiu) ninge și sunt minus 14 grade. Stratul de zăpadă măsura în această dimineață 39 de cm.

Temperatură negativă, de minus 1 grad, este și în Câmpulung Muscel. Potrivit meteorologilor, bate vântul, cerul este acoperit, iar aerul – cețos. În Curtea de Argeș sunt aproape 2 grade, cu cer parțial noros. Chiar dacă temperatura este pozitivă (3, 4 grade), în Pitești senzația de frig e accentuată din cauza rafalelor de vânt. În Pitești cerul este parțial acoperit, mai mult senin.

Citiți și: Revine gerul! Meteorologii anunță temperaturi de minus 18 grade

555×222 grota rece

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

NOR EXPRES 570×90