NOR CURIER 930X122

    weed-shop

    Precizări… etnobotanice

    Primăria Piteşti precizează că legea numărul 194 din anul 2011 privind combaterea comercializării şi consumului de produse etnobotanice este foarte clară din punct de vedere al responsabilităţilor care revin autorităţilor. Aceste responsabilităţi sunt împărţite.

    Astfel, susţine municipalitatea, atribuţiile legate de controlul şi sancţionarea comercianţilor de astfel de produse nocive pentru sănătate aparţin Poliţiei, Direcţiei Sanitar Veterinate şi pentru Siguranţa Alimentelor, Direcţiei de Sănătate Publică şi Oficiului Judeţean pentru Protecţia Consumatorilor.

    Pe de altă parte, deoarece o bună parte din acest comerţ s-a mutat pe internet, doar Ministerul Comunicaţiilor este în măsură să acţioneze în aceste cazuri, blocând accesul pe site-urile de vânzare a produselor dăunătoare sănătăţii.

    Majoritatea magazinelor de profil din Piteşti a fost închisă, însă există în continuare informaţii că astfel de produse sunt, din păcate, la mare căutare printre tineri şi că, evident, se găsesc destui şi care să le vândă.

    [555x222px]KV_WinterSale_epitesti

    Comentarii

    Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

    New Profesional Consult 570×90