Donaris 930 x 122

lets-do-it-romania-logo

Pregătiri pentru „Let’s do it România” la Piteşti

Campania „Let’s do it România” revine în forţă în Argeş în luna mai 2012, după ce în anii 2010 şi 2011 s-a bucurat de un real succes în judeţul nostru. Organizatorii evenimentului îşi propun să cureţe de gunoaie într-o singură zi cât mai multe zone ale judeţului şi, desigur, de la nivel naţional. La Piteşti deja se fac ultimele pregătiri în acest sens.

Proiectul va fi implementat la Piteşti pe 12 mai alături de o echipă de voluntari.

 

La campanie participă şi firmele SC Salpitflor Green SA, SC Salubritate 2000 SA Piteşti şi SC Salubris, dar şi reprezentanţi de la Poliţia Locală şi de la unităţi de învăţământ.

„Invităm alături de noi organizaţiile neguvernamentale, instituţiile publice, agenţii economici, companiile de stat, precum şi membrii colectivităţii locale să participe la campanie”, se arată într-un anunţ al Primăriei Piteşti.

Orice persoană care doreşte să se implice ca voluntar în acţiune în Piteşti se poate adresa Primăriei, la Serviciul Tehnic (camera 29), dar şi la numerele de telefon 0248.213.994 şi 0248.223.589, interior 220. Cererile de înscriere se pot trimite şi la e-mail: primaria@primariapitesti.ro.

[555x222px]KV_WinterSale_epitesti

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

NOR EXPRES 570×90