930×122 CAPRA 5

sorina_3

Prelungire de termen

Termenul de depunere a proiectelor pentru Planul National de Actiune pentru Protectia Mediului (PNAPM) pot fi depuse pana la data de 31 mai 2011. Guvernul a decis prelungirea acestui termen. Procesul de actualizare a Planului pentru regiunea Sud Muntenia 3 a fost initiat de Agentia Regionala pentru Protectia Mediului Pitesti (ARPM Pitesti) in aprilie 2011.

“Planul National de Actiune pentru Protectia Mediului va cuprinde un portofoliu de proiecte din toate regiunile de dezvoltare care va urmari imbunatatirea calitatii mediului, rezultat in urma colectarii, evaluarii, selectarii si prioritizarii propunerilor de proiecte realizate de catre institutii, agenti economici sau alte persoane interesate.

In scopul unei bune desfasurari a procesului de actualizare a Planului National de Actiune pentru Protectia Mediului (PNAPM), Agentia Regionala pentru Protectia Mediului Pitesti a adresat primariilor invitatia de a depune propuneri de proiecte.

Termenul de depunere a fiselor de proiect este 31 mai 2011“, a declarat Sorina Marin, director adjunct al ARPM Pitesti.

Fisa de proiect, instructiunile de completare si alte documente necesare se afla pe pagina de web a ARPM Pitesti: http://arpmag.anpm.ro/, domeniul Dezvoltare Durabila, pagina privind Planul National de Actiune pentru Protectia Mediului.

555×222  MAIA
570×90 MAIA