EcoMoto 930×122

EMU

Premiera nationala la Curtea de Arges

Conform publicaţiei Profit, la Curtea de Argeş se înregistrează o adevărată premieră naţională. Astfel, IPEE ATI din Curtea de Argeş, firmă specializată în producţia de incubatoare de ouă şi nu numai, a reuşit să finalizeze cu succes testele la noul incubator pentru reproducerea păsărilor Emu.

 

Noul incubator va intra în producţie luna următoare şi va fi oferit la vânzare la distribuitorii din toată ţara pentru întreprinzătorii care vor să demareze o afacere profitabilă în domeniul creşterii şi comercializării păsărilor Emu (care se apropie de struţ ca înfăţişare).

”Ştim că există interes pentru afacerile cu Emu sau struţi şi am decis să creeăm un incubator special care să poată incuba atât ouăle acestor specii de păsări, dar mai ales o afacere destul de profitabilă şi încă neaccesată de mulţi în România”, a declarat Liviu Nicolae, director comercial al companiei IPEE ATI SA din Curtea de Argeş.

Firma Ipee Amiral Trading Impex S.A este o companie  cu capital mixt, romano-italian, alcatuita din 247 de angajati mandrindu-se cu o impresionanta cifra de afaceri . Activitatea principala este productia si distributia produselor de uz gospodăresc, uz casnic, electrocasnice, cabluri si conectica.

Compania are sediul in Curtea de Ages, pe platforma industriala de nord a orasului.

555×222 grota rece

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90