Donaris 930 x 122

    Premiere cu Andronescu

    Consiliul Local Piteşti a decis ca pe 5 şi 6 septembrie să aibă loc premierea elevilor care au obţinut rezultate foarte bune la examenele de evaluare naţională, respectiv bacalaureat. Premierea va avea loc intr-o singura zi, iar la aceasta va fi prezenta si Ecaterina Andronescu, ministrul Educatiei.

    Primarul Piteştiului, Tudor Pendiuc, a avut însă marţi seară o discuţie cu ministrul Educaţiei, Ecaterina Andorescu, aceasta manifestându-şi dorinţa de a fi prezentă la festivitatea de premiere.

    În consecinţă, Primăria a decis ca festivitatea să aibă loc într-o singură zi, pe 6 septembrie, la Universitatea Constantin Brâncoveanu, cu începere de la ora 18.

    Fiecare absolvent de gimnaziu care a luat nota 10 va primi de la municipalitate suma de 1.000 lei, iar cei cu note între 9,50 şi 9,99 vor primi câte 500 lei. Absolvenţii de liceu cu medii de 10 la bac vor lua câte 2.000 lei, iar ceu medii între 9,80 şi 9,99 vor primi câte 1.000 lei.

    Sumele sunt impozabile. În total, 178 de copii vor fi premiaţi, iar ministrul Ecaterina Andronescu a promis, de asemenea, că va veni cu câteva surprize plăcute.

    555 X 222 CAPRA

    Comentarii

    Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

    New Profesional Consult 570×90