Kaia 930 x 120

pitesti

Premii in bani pentru asociatiile bine gospodarite

Consiliul Local al municipiului Pitesti a dat unda verde concursului „Cea mai frunoasa asociatie”. Concursul se adreseaza asociatiilor de proprietari din oras care nu au datorii la firmele furnizoare de utilitati. De asemenea, Consiliul a aprobat si valoarea premiior in bani care vor fi acordate in cadrul acestui concurs.

Consiliul Local al municipiului Pitesti a decis ca la concursul organizat de Primaria Pitesti si numit „Cea mai frumoasa asociatie de proprietari” sa fie acordate si premii in bani. La propunerea primarului Tudor Pendiuc, Consiliul a aprobat acordarea unui premiu in valoare de 3.000 de lei, pentru asociatia de pe locul 1, si a 11 premii in valoare fiecare de 2.000 de lei pentru asociatiile clasate pe urmatoarele pozitii.

Daca situatia materiala a municipiului va permite, este posibil sa se mareasca atat cuantumul premiilor, cat si numarul acestora.

Concursul debuteaza pe 1 aprilie si dureaza pana in mai, putand participa doar asociatiile care nu au datorii catre furnizorii de utilitati. Initial, premiile constau doar in abonamente la Filarmonica sau la Bazinul Olimpic pentru membrii asociatiilor castigatoare.

Premiile in bani vor fi virate direct prin Trezorerie in contul asociatiilor care vor putea folosi aceste fonduri pentru lucrari proprii de interes general (refaceri, reabilitari retele, zugravit, etc).

PIZZERIA SAPORI 555 222
570×90 MAIA