New Profesional Consult 930 x 122

    deee

    Premii pentru… deşeuri

    Andreea Igişeanu şi Andreea Dumitru, reprezentanţii Asociaţiei RoRec care se ocupă la Piteşti de campanii de colectare a deşeurilor de echipamente electronice, electrice şi electrocasnice (DEEE) au fost miercuri, 19 septembrie 2012, la Primărie pentru a prezenta campania care se va desfăşura pe 21 şi 22 septembrie în municipiul reşedinţă de judeţ.

    Practic, cetăţenii pot fie să cheme la ei acasă reprezentanţii RoRec pentru a le fi ridicate deşeurile mai voluminoase, fie le pot depune singuri la punctele de colectare din Găvana (piaţa Albina), ExpoParc, Piaţa Primăriei, Piaţa Ceair, Trivale (Complex II), Tudor Vladimirescu (Şcoala Nr. 20), Războieni, Craiovei, Prundu şi Banatului (fântâna arteziană).

    Fiecare deponent va primi bonuri valorice (dacă aparatele predate sunt mari, cum ar fi frigiderele), dar şi taloane pentru a participa la o tombolă cu premii. Premiile constau în frigidere, mixere, cuptoare cu microunde, fier de călcat, maşini de găurit.

    Tragerea la sorţi va avea loc la Primărie în seara zilei de 22 septembrie (ora 19).

    România trebuie să ajungă să colecteze 4 kg de deşeuri pe cap de locuitor în cel mai scurt timp. În prezent, cantitatea colectată nu depăşeşte 1 kg pe cap de locuitor.

    555 X 222 CAPRA

    Comentarii

    Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

    New Profesional Consult 570×90