EcoMoto 930×122

    APA

    Premiu pentru Apă Canal

    Societatea comercială Apă Canal 2000 SA Piteşti a câştigat un important premiu atribuit de revista Infomediu. Premiul a fost acordate pentru „Dezvoltarea tehnologiilor curate – categoria energie regenerabilă“ şi a fost înmânat de Ivan Patzaichin.

     

    Infomediu Europa & Partener’s, prin revista de mediu şi ecologie Infomediu Europa, membră a European Environmental Press, a organizat cea de-a şasea ediţie a Galei Premiilor Revistei Infomediu Europa.

    Performanţa şi implicarea într-un mediu curat au fost premiate şi evidenţiate printr-un eveniment special ce a reunit companiile româneşti implicate în domeniul protecţiei mediului, nume de referinţă din mediul de afaceri, sectorul administraţiei publice, sectorul financiar-bancar, mediul politic, precum şi organizaţiile non-guvernamentale.

    În cadrul festivităţii de premiere, care a avut loc la Bucureşti în data de 12 decembrie 2012, au fost acordate 14 premii.
    Societatea Apă Canal 2000 SA Piteşti a obţinut Premiul „Dezvoltarea tehnologiilor curate – categoria energie regenerabilă“ pentru achiziţionarea şi montarea a două motoare de cogenerare ce transformă biogazul provenit din nămolul de la staţia de epurare în energie electrică şi termică şi pentru îmbunătăţirea eco-mediului de cultură a plantelor de câmp folosind nămolul rezultat în urma epurării apei.

    Creşterea calităţii mediului în municipiul Piteşti s-a realizat şi prin modernizarea zonei naturale Lunca Argeşului într-o zonă de agrement şi de petrecere a timpului liber pe o suprafaţă de peste 24 ha, pentru acest proiect Primăria Municipiului Piteşti obţinând Premiul „Primăria Verde“.

    555 X 222 CAPRA

    Comentarii

    Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

    NOR EXPRES 570×90