NOR CURIER 930X122

cristi georgescu

PRIETENII ELEVULUI CARE A MURIT ÎNECAT ÎN RÂUL ARGEȘ, ÎN DOLIU

Prietenii lui Cristi Georgescu, elevul în vârstă de 16 ani de la Colegiul Tehnic ,,Dimitrie Dima’’ din Piteşti care ieri dimineață a fost găsit decedat în râul Argeş, sunt consternați și îndureraţi.

Citiți și: Doliu în România! S-a stins o mare legendă!

Pe rețeaua de socializare Facebook ei şi-au înlocuit fotografiile de profil cu un chenar negru, în semn de doliu pentru moartea adolescentului.

,,Ai fost un suflet bun şi mare pe pământ, care a avut puterea să lupte din greu cu viaţa asta cruntă. Acum Dumnezeu a avut nevoie de tine să veghezi asupra celor dragi. Nu te vom uita niciodată şi mereu vei fi în inimile noastre! Dumnezeu să te odihnească în pace!’’, este unul dintre mesajele emoționante postate de prieteni.

Citiți și: Doliu în Pitești! Un cunoscut director a murit!

Potrivit Poliției argeșene, Cristi Georgescu a murit înecat. Conform sursei citate, pe corpul său nu au fost găsite urme de violenţă.

Detalii despre acest caz dramatic puteți (re)citi în cele ce urmează: http://epitesti.ro/stiri/tanarul-inecat-in-raul-arges-era-elev-la-colegiul-dimitrie-dima/. (Foto: Facebook)

555×222 grota rece

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

NOR EXPRES 570×90