930 x122 grota rece

dacia-3-w

Prima fotografie cu interiorul Dacia Lodgy

Încet-încet apar noi detalii legate de noul model Dacia, şi anume Dacia Lodgy. După ce au fost date publicităţii primele fotografii privind exteriorul maşinii, a apărut acum şi o fotografie cu interiorul maşinii cu care Renault speră să rupă, cum se ştie, gura târgului.

Prima fotografie cu interiorul Dacia Lodgy a fost publicată pe un forum din Franţa, alături de o serie de imagini cu exteriorul maşinii. Automobilul a fost, se pare, surprins într-o parcare în timp ce era supus unor teste în condiţii naturale.

Directorul comercial al companiei Dacia, Thomas Dubruel, a declarat că automobilul Dacia Lodgy, care va fi prezentat la Salonul auto de la Geneva în luna martie, va fi lansat pe piaţa românească în luna iunie.

Dacia a publicat recent primele imagini oficiale cu modelul de serie Lodgy, care va fi lansat în două versiuni, cu cinci şi şapte locuri, însă cele publicate de forumul francez ilustrează primele indicii despre cum arată Lodgy într-un cadru natural.

Potrivit primelor informaţii oficiale despre modelul de serie, Lodgy are o lungime de 4,5 metri şi oferă un volum considerabil al portbagajului, inclusiv în varianta cu şapte locuri.

(Sursa foto: http://worldscoop.forumpro.fr)

555 X 222 CAPRA

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3