930×122 CAPRA 5

csat

    Prima ședință de CSAT la care a participat a durat doar 15 minute!

    Aproape complet eclipsată de vizita în București a premierului chinez, astăzi a avut loc la Palatul Cotroceni o ședință a Consiliului Suprem de Apărare a Țării.

    Citiți și: România cumpără avioane performante de luptă

    Pentru Andrei Gerea, deputat PNL de Pitești, a fost prima sa participare la o ședință de CSAT de când este ministru al Economiei. Ședința, condusă de președintele Traian Băsescu, a durat doar 15 minute.

    În lipsa primului-ministru Victor Ponta, ocupat cu Forumul economic China-Europa Centrală și de Est, au fost avizate bugetele pentru anul viitor ale Ministerului Afacerilor Interne, Ministerului Apărării Naționale, Serviciului Român de Informații, Serviciului de Informații Externe, Serviciului de Telecomunicații Speciale și Serviciului de Protecție și Pază.

    Citiți și: FOSTUL ȘEF AL JANDARMERIEI REVINE

    La ședință au mai participat ministrul Finanțelor Publice, Daniel Chițoiu, ministrul Apărării Naționale, Mircea Dușa, ministrul Afacerilor Interne, Radu Stroe, ministrul Afacerilor Externe, Titus Corlățean, ministrul Justiției, Robert Cazanciuc, directorul Serviciului Român de Informații, George Cristian Maior, directorul Serviciului de Informații Externe, Teodor Meleșcanu, șeful Statului Major General, general-locotenent Ștefan Dănilă, consilierul prezidențial pentru securitate națională, Iulian Fota, secretarul CSAT, generalul Ion Oprișor, și purtătorul de cuvânt al președintelui, Bogdan Oprea. De asemenea, ca invitați, au fost prezenți viceprim-ministrul Gabriel Oprea, directorul Serviciului de Telecomunicații Speciale, generalul Marcel Opriș, și directorul Serviciului de Protecție și Pază, generalul Lucian-Silvan Pahonțu.

    555×222 grota rece

    Comentarii

    Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

    570 X 90 POSADA 3