EcoMoto 930×122

cristian_anghel

Primar argesean la puscarie

Pitesti. 17 martie 2010.
Dupa Mircia Gutau edilul municipiului Valcea si Antonie Solomon din Craiova , inca un primar va face cunostinta cu celula din inchisoare. De data aceasta este vorba chiar de un pitestean, care insa este primar cu cinci mandate, departe de casa, tocmai la Baia Mare.

Primarul municipiului Baia Mare, Cristian Anghel, a fost condamnat, miercuri, la inchisoare, de catre magistratii Curtii de Apel Cluj. Edilul membru PNL este acuzat de abuz in serviciu in forma calificata. Primarul trebuie sa execute o pedeapsa de doi ani si jumatate de inchisoare, sentinta data de Curtea de Apel fiind una definitiva. Pitesteanul Cristian Anghel a fost trimis in judecata de catre procuroii DNA in urma cu aproximativ trei ani, intr-un dosar ce viza o tranzactie imobiliara facuta in vara anului 2007 de catre Primaria Baia Mare. Potrivit rechizitoriului, Cristian Anghel ar fi permis ca primaria sa cumpere la un pret supraevaluat un imobil, adica, primaria a cumparat imobilul de la un intermediar cu circa 400.000 euro, in conditiile in care acesta din urma achizitionase cladirea cu doar 150.000 euro. Inainte ca dosarul sa ajunga la Curtea de Apel Cluj, Cristian Anghel fusese achitat de catre magistratii Tribunalului Maramures.

Eco moto 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

NOR EXPRES 570×90