New Profesional Consult 930 x 122

bowling

Primaria cumpara Bowling-ul

Primaria Pitesti se pregateste de una din cele mai importante achizitii din ultimii ani. Dupa ce a cumparat teren la Smeura, comuna Mosoaia, pentru noua biobaza, si dupa ce a cumparat teren la Albota pentru a-l impaduri, astfel incat sa fie demarat proiectul parcului Lunca Argesului, municipalitatea are in vizor de aceasta data un imobil care pana nu demult era un punct de atractie in Pitesti.

Primaria Pitesti a inaintat proprietarului complexului UMPS (Bowling, cum este el cunoscut) o cerere de cumparare a acestuia. Proprietar este firma Prestarea Societate Cooperativa Mestesugareasca, societate care s-a aratat dispusa sa incheie o intelegere in acest sens cu autoritatile locale.

Imobilul are o suprafata utila de 2.644 mp, in vreme ce terenul de 7.000 de mp este, prin sentinta definitiva si irevocabila, al Consiliului Local. Terenul respectiv a fost la un moment dat ocupat de comercianti care pana la urma au fost evacuati, vadul comercial de aici (langa Strand) fiind distrus.

Intre timp, Primaria vrea sa construiasca aici o parcare, in acest sens existand deja si un proiect. Valoarea de piata a cladirilor si amenajarilor ce formeaza complexul Bowling este de 1,1 milioane de euro, conform unui raport de evaluare intocmit insa in 2009.

Prestarea Societate Cooperativa Mestesugareasca propune acum Primariei vanzarea in rate a imobilului, fiind dispusa si la negocieri privind pretul. Mentionam ca este vorba de 1.500 mp suprafata utila la parter, 800 mp la etajul I si 544 mp la etajul II.

555 X 222 CAPRA
570 X 90 POSADA 3