Donaris 930 x 122

mocirlă

PRIMĂRIA PITEȘTI, CORIGENTĂ LA DESZĂPEZIRE

Pricepută la a turna beton, a pune pavele și a distruge spații verzi, administrația Pendiuc-Ionică este corigentă la deszăpezire.

Citiți și: Eveniment dramatic lângă Ramada, Pitești!

Numeroși piteșteni ne-au reclamat starea deplorabilă în care au arătat străzile municipiului în urma ninsorilor și a gerului. Oamenii ni s-au plâns că nu au văzut la lucru la timp utilajele pentru deszăpezire, acuzând Primăria de indolență.

Odată cu ușoara încălzire din ultimele ore a vremii, zăpada de pe străzi era azi-dimineață afânată, imaginea carosabilului fiind oribilă. Fotografiile ne-au fost transmise de un cititor și au fost făcute în jurul orei 9:30.

Citiți și: Un piteștean de 18 ani a vrut să impresioneze cu orice preț

În Pitești responsabile pentru deszăpezire sunt societatea Salpitflor Green și Administrația Domeniului Public, ambele ale municipalității.

555 X 222 CAPRA

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

SMART KIDS 570×90