New Profesional Consult 930 x 122

coronavirus

PRIMĂRIA: SE REDESCHID PARCURILE ȘI CIMITIRELE DIN PITEȘTI

În urmă cu puțin timp, Primăria Pitești a informat: „Primăria Pitești anunță, în contextul ridicării restricțiilor impuse de starea de urgență, redeschiderea parcurilor din oraș, atât a celor mari, precum parcul Ștrand și parcul Lunca Argeșului, cât și a celor din Centru și din cartiere.

Citiți și: Spectacole de excepție în centrul Piteștiului!

Începând de sâmbătă, 16.05.2020, va fi permis accesul publicului în interiorul parcurilor, atât pentru relaxare și plimbări, cât și pentru activități sportive.

Rămâne încă în vigoare restricția folosirii locurilor de joacă, acestea prezentând, prin specificul activităților desfășurate de copii, un risc crescut de transmitere virală.

Citiți și: Pitești. Scandal pe Strada Mare: S-au luat la bătaie de față cu lumea speriată

Parcurile și locurile de joacă din Pitești se află în aceste zile în proces de dezinfectare, în același timp fiind efectuată acțiunea permanentă de curățare și de întreținere a spațiilor verzi.

Menționăm că va fi, de asemenea, permisă desfășurarea activităților specifice în cimitire, începând tot din data de 16 mai, sâmbătă.

Le recomandăm piteștenilor să respecte cu strictețe regulile de distanțare socială și de igienă cerute de situația epidemiologică actuală, atât în interiorul parcurilor, cât și al cimitirelor.

Toate spațiile publice care se redeschid circulației cetățenilor sunt curățate și dezinfectate în aceste zile, acțiune care va fi reluată periodic”.

Supernova_2022_supersobota_web_banner_555x222_ROM

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

Donaris 570×90