Donaris 930 x 122

nameti

PRIMĂRIA? SE VEDE BINE? STRĂZI ȘI PIEȚE, ÎNGHIȚITE DE NĂMEȚI!

Sărărițele și cele 11 pluguri și 4 freze cu care viceprimarul Cornel Constantin Ionică declara pentru site-ul nostru că municipalitatea acționează în Pitești nu au făcut față viscolului și ninsorilor abundente.

Citiți și: LIVE, ACUM! Irina Rimes și Zdob și Zdub, show electrizant la Simfonia Lalelelor

Pe străzile secundare este prăpăd! Ca de pildă pe strada „Ștefan cel Mare” din cartierul Exercițiu (foto 1).

Prăpăd este și în piața agroalimentară din cartierul Craiovei (foto 2, 3 și 4). Piața e înghițită de nămeți, iar scheletele metalice s-au prăbușit sub greutatea zăpezii. Pozele făcute în această după-amiază de ePitești arată că pe acolo nu a trecut nici urmă de angajat al vreunui serviciu al Primăriei, care să degajeze zăpada. Știm, de la municipalitate ni se va spune că orice intervenție nu își avea rostul pentru că ninge neîncetat de ore și ore în șir. Bun. Atunci să stăm cu brațele încrucișate și să așteptăm ca nămeții să capete înălțimea unei case cu etaj! Este adevărat, în Pitești ninge și acum, dar slab și fără viscol.

Citiți și: S-a anunțat! Transport gratuit cu autobuzele Publitrans

Eco moto 555×222

Comentarii

Un comentariu

  • estimov234@yahoo.com spune:

    Un oras de cacat cu cine voteaza, si cine conduce, si mai ales cine il promoveaza…

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

EcoMoto 570×90