New Profesional Consult 930 x 122

mesaj

Primăria Topoloveni, mesaj important pentru cetățeni

Primăria Topoloveni le atrage atenția locuitorilor orașului de pe Cârcinov că nu este de glumă cu valul IV al pandemiei și anunță că este nevoie de respectarea tuturor regulilor dispuse de către autorități.

Citiți și: Primarul Dan Stroe, mesaj special!

Este important de știut că s-a instituit obligativitatea purtării mășii de protecție astfel încât să acopere gura și nasul pentru toate persoanele care au împlinit vârsta de 5 ani, în toate spațile publice închise și deschise, de pe raza administrativ-teritorială a județului Argeș, cu excepția cazurilor prevăzute de lege;

În spațiile comerciale de tip supermarket și hypermarket se va renunța la utilizarea coșurilor de mână.

Citiți și: Pitești. A început Cupa Simfoniei Lalelelor la înot

Nu va fi permis accesul în spațiile comerciale decât a persoanelor care utilizează un cărucior cu roți, pentru a se asigura o distanțare minimă față de celelalte persoane.”, transmite Primăria Topoloveni, care mai atrage atenția că se dau amenzi pentru nerespectarea acestor reguli.

 

555 X 222 CAPRA

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3