EcoMoto 930×122

    Primarii devin „dispeceri” ai CEZ!

    Primarii din Argeş se vor transforma în adevăraţi „dispeceri” ai CEZ (Electrica), urmare a unui proiect pilot iniţiat de Prefectura Argeş şi compania de furnizare a curentului electric.

    Edilii s-au plâns în dese rânduri că la CEZ fie nu răspunde nimeni, fie se răspunde foarte greu în cazul în care fie ei, fie cetăţenii sună să reclame anumite defecţiuni apărute în reţea. Prefectura Argeş şi CEZ au semnat un protocol de colaborare pentru iniţierea unui program pilot prin care CEZ va pune la dispoziţia primarilor o linie telefonică specială la care se pot face sesizări în caz de forţă majoră. Apelurile vor fi preluate direct de angajaţii CEZ din Argeş, iar astfel timpul de intervenţie ar urma să fie redus. 10 primării din judeţ sunt incluse în acest program, în prima fază. Este vorba de primăriile din Piteşti, Câmpulung Muscel, Mioveni, Curtea de Argeş, Ştefăneşti, Topoloveni, Costeşti, Bradu, Călineşti şi Bascov.

    Dacă proiectul se va dovedi un succes, după 3 luni de încercări va fi extins la nivelul întregului judeţ.

    NOR CURIER 555×222

    Comentarii

    Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

    570 X 90 CAPRA 3