930 x122 grota rece

accident

PRIMARUL FRĂTICĂ, PRINS LA VOLAN CU PERMISUL SUSPENDAT

Florin Frătică, primarul comunei argeșene Bradu, a fost implicat aseară într-un accident rutier, chiar pe raza localității pe care o „păstorește”.

Citiți și: Accident cu un TIR și 2 mașini! O persoană este rănită

Autoturismul edilului a fost lovit de un altul, condus de C.D., de 59 de ani, din municipiul Curtea de Argeş. Potrivit Biroului de Presă al Poliției argeșene, acesta din urmă, în timp ce conducea din direcţia Bucureşti către Piteşti, „a efectuat manevra de întoarcere pe marcajul longitudinal dublu continuu” şi a intrat în coliziune cu mașina primarului.

În urma coliziunii, autoturismul la volanul căruia se afla Florin Frătică a fost proiectat într-o autoutilitară, condusă în faţa sa de C.I.C., de 35 de ani, din Piteşti.

Citiți și: Exclusiv. Șoferul mort într-un BMW de lux pe A1 lucra la LIDL. Cine era acesta

Din accident a rezultat vătămarea corporală uşoară a lui P.E., de 57 de ani, din comuna Bascov, şi a lui C.M., de 51 de ani, din comuna Poienarii de Argeş, ambii pasageri în primul autoturism.

Șoferii nu se aflau sub influenţa băuturilor alcoolice, spun polițiștii.

Problema este, însă, alta. Potrivit sursei citate, primarul a condus deși avea permisul auto suspendat pentru depășirea vitezei legale. Polițiștii au întocmit dosar penal, fapta fiind pedepsită de lege cu închisoare de la 6 luni la 3 ani sau cu amendă.

Amintim că Florin Frătică a făcut arest preventiv într-un dosar în care este acuzat de evaziune fiscală și spălare de bani. (Foto: dcnws.ro)

[555x222px]KV_WinterSale_epitesti

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

EcoMoto 570×90